Însemnătatea este tot ce vrei si vreau la fel!

Standard

Pentru a însemna, trebuie să faci lucruri semnificative. Știi… greutatea noastră variază ca și starea de spirit, visele pleacă, se întorc, scopurile personale țin pasul cu cerințele fiecărei zi, trece timp, facem lucruri, alergăm, ne întoarcem, mai zambim… Continuu există schimbări, însă, pentru fiecare persoană din viața noastră vom avea o alta semnificație, cea pe care o oferim, de fapt, noi.
Cunoscandu-ne, tu, părintele, prietenul, iubitul, cunoscutul sau necunoscutul meu, îmi vei arăta cu ce te voi putea ajuta, cu ce te voi face fericit, ce așteptări ai de la mine, ce iți dorești să însemn pentru tine. Voi înțelege ca si tine, fiecare gest si strigăt fără glas, și-mi voi construi conform a tot ce m-a format să fiu așa, în acest prezent, însemnătatea pentru tine.
Relațiile de orice tip se construiesc și au nevoie de baze solide. Mai știm ca nu sunt povești nici vorbele conform cărora se obțin foarte greu și se pierd foarte repede. Totul e schimbare si relativitate. S-ar putea să fie sfantă însemnătatea pe care ți-ai creat-o într-un anume moment pentru o persoană cum nu poate însemna nimic pentru aceeași persoană o luptă în ani. Din păcate, și din fericire depindem unii de ceilalți și implicit, ceea ce însemnăm, depinde de aceiași noi, oameni fiind.
Ne vor apropria și asemănarea, și distinctia, și plăcerea și aceleași vicii, în aceeași măsură, poate, dar însemnătatea a tot ce ești pentru tot ceea ce devin in fiecare zi în relația asta, dintre un om și alt om, depinde doar daca vrei si vreau, la fel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s